ijs lepelen

Terug naar de oorsprong van het Italiaanse ijs

Bij Sprakel hebben we goed nagedacht over hoe we jullie ons ijs op de meest smakelijke manier kunnen laten proeven!

We hebben in onze ijssalon een prachtige pozzetti vitrine staan. Door het gebruik van deze vitrine kunnen we ijs op een hogere temperatuur bewaren. Het ijs dat we dagelijks vers bereiden blijft hierdoor op een temperatuur waarbij de smaak nog beter tot zijn recht komt.

We werken met bakjes van verschillende grootte en deze worden vol gelepeld en naar wens met een heerlijke toef slagroom aangevuld.

Naast ons dagelijks vers bereidde schepijs maken we ook zelf softijs. Deze zal heerlijk romig van smaak zijn door gebruik van verse melk.

eten & drinken

Sample #2 Sample #3
Ma 09.00 - 23.00
Di 09.00 - 23.00
Wo 09.00 - 23.00
Do 09.00 - 23.00
Vr 09.00 - 24.00
Za 09.00 - 24.00
Zo 09.00 - 23.00

ijs & zo

Sample #2 Sample #3
Ma 12.00 - 20.00
Di 12.00 - 20.00
Wo 12.00 - 20.00
Do 12.00 - 20.00
Vr 12.00 - 20.00
Za 12.00 - 20.00
Zo 12.00 - 20.00

friet & zo

Sample #2 Sample #3
Ma 12.00 - 20.00
Di 12.00 - 20.00
Wo 12.00 - 20.00
Do 12.00 - 20.00
Vr 12.00 - 20.00
Za 12.00 - 20.00
Zo 12.00 - 20.00
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0